MAGAMRÓL
 

Fehér Orsolya a nevem :)

Mindenek előtt NŐ vagyok és nagyon szeretek az lenni! A korom előrehaladtával, ahogy kiteljesedett az életem és megannyi “szerepét” kipróbáltam a nőiségnek, egyre inkább érzem kiváltságnak.

Gyakorló buddhista vagyok. Ez ad biztos alapokat, meghatározza a gondolkodásom. A buddhizmus által áll össze bennem harmonikus világképpé az a rengeteg élmény-, tudás- és tapasztalatmozaik, amit összegyűjtöttem és gyűjtök továbbra is életem minden területén.

Ezoterikus vagyok. Húsz éve, mióta ezt az útját választottam a világ megismerésének, sokféle dolgot tanultam. Sok-sok tanítóm volt és néhány fontos mesterem. A legfontosabbak máig kísérnek. Tarot és Asztrológia, mellettük megállapodtam. Analógiákban gondolkodva minden érthetőbbé, egyértelműbbé válik. Nekem így kerek a világ.

Kreatív vagyok. A képzőművészet és irodalom jó barátaim. Szerelmese vagyok a pigmenteknek, elvarázsol az alkotás. Ez az igazi alkímia! Amikor a kezeim között a meglévő anyagokból létrejön valami magasabb rendű, számomra értékes dolog. 

Vegetáriánus vagyok. Ez nem étkezési szokás, 

hanem életfilozófia.

Aktívan élek. Rendszeresen sportolok, ez feltölt és vidám leszek. 

Kevés, igazán jó barátom van és sok kedves ismerősöm. Velük jó alkotni, szívből nagyokat beszélgetni és nevetni, dolgozni és utazni. Örülök nekik.

Nincs sok ellenségem sem. Őket is köszönöm, tőlük és általuk is tanulok.

Egy olyan férfival élek, aki valódi társam. Ha kell biztat és tovább lendít, ha szükséges lehűti túlzott lelkesedésem és megóv a meggondolatlan döntésektől. Köszönöm!

Ezek az én színeim a festő palettámon. 

Az Arkánum Műhely, ahol mindez testet ölt.

Színek, formák, jelképrendszerek... az alkotás alkímiája...

Ebből merítve alkotok Veled, kedves Látogatóm